středa 28. srpna 2013

Zkušenosti s SofLens daily disposable


SOFTNES DAILY DISPOSABLE

Kontaktní čočky SofLens daily disposable byly navržena tak, aby co nejlépe splňovaly požadavky nositelů. Každý touží po jasném a čistém vidění, celodenním komfortu a jednoduché manipulaci.

Co se týká designu, tak jejich jedinečný optický design koriguje sférickou aberaci, neboli jev, který způsobuje, že viděné předměty jsou rozmazané především v podmínkách slabého osvětlení, kdy je zornička rozšířená, proto tedy asférický design zajišťuje lepší úroveň Vašeho vidění.

Image courtesy of  Idea go / FreeDigitalPhotos.net


Kontaktní čočky jsou vyrobeny z materiál Hilafilcon B, který má vysoký obsah vody a v kombinaci s úpravou designu zabezpečuje zvlhčený povrch čočky a komfort po celý den. Manipulace je také velice jednoduchá, protože byl vyvinut ergonomický blistr, který je navržen tak, aby zjednodušil manipulaci s kontaktní čočkou.

Kontaktní čočky SofLens Daily Disposable jsou jednodenní hydrogelové kontaktní čočky pro korekci myopie a hypermetropie. Kontaktní čočky jsou vyrobeny z materiálu s vysokým obsahem vody až 59%, která zvyšuje pružnost kontaktní čočky a díky tomu je zajištěn komfort po celý den.


Image courtesy of  Idea go / FreeDigitalPhotos.net

Vaše názory:
Albín píše: Kontaktní čočky používám již několikátý rok, především v měsících kdy nenosím kontaktní čočky denně a pro potřeby občasného nošení mi naprosto vyhovují.
Lucie píše: Výborná kvalita, vhodné i na dlouhodobé nošení, v oku nejde vůbec cítit, přirozený pocit v oku.
Michal píše: Využívám především na sport, kdy splňují moje očekávání na 100%.
Čestmír píše: Nejkvalitnější jednorázové kontaktní čočky jaké jsem vyzkoušela. Bezproblémová aplikace, nevysušují oči.
Aneta píše: Zatím jsem nenarazila na jednodenní kontaktní čočky, které by vydržely bez problémů v oku celý náročný den kontinuálního nošení. V tomto ohledu jsou stejné jako konkurenční produkty a srovnat s tříměsíčními se vůbec nedají. Po pár hodinách se komfort nošení snižuje a večer už moc použitelné nejsou.


Žádné komentáře:

Okomentovat