pátek 16. srpna 2013

Zkušenosti s Air Optix pro Astigmatismus

Jedná se o nové kontaktní čočky, které zdařile kombinuje nový průlomový design nazvaný Precision Balance 8 / 4, s vysoce prodyšným silikon-hydrogelovým materiálem poskytujícím vynikající ostrost vidění a nejvyšší propustnost pro kyslík ze všech měkkých kontaktních čoček na světě určených pro korekci astigmatismu.

Jsou to tedy průlomové kontaktní čočky, neboť tento speciální tvar a design kontaktní čočky umožnil umístit nejtlustější místa na kontaktní čočce do okrajových pozic a tím snížil dráždivou interakci s víčky oka na minimum, a to při vynikající stabilitě kontaktní čočky.
Kontaktní čočky mají širokou optickou zónu pro výborný zobrazovací kontrast, zušlechtěný povrch odolává usazeninám, stálá tloušťka okraje zaručuje pohodlí. Pokud vás trápí astigmatismus, zvažte nákup těchto prvotřídních kontaktních čoček.

Tedy kontaktní čočky Air Optix for Astigmatism jsou měsíční silikon-hydrogelové kontaktní čočky určené pro korekci astigmatismu. Co se týká materiálu, jsou vyrobeny z Lotrafilconu B, který má vysokou propustnost kyslíku, což zajišťuje vysoký komfort při nošení. Kontaktní čočky jsou vyrobeny výrobcem CIBA Vision, který uvádí, že tyto kontaktní čočky jsou možné nosit i kontinuálně nejvýše po dobu 6 dní a 6 nocí.
Pokud se zaměříme na kontinuální nošení tohoto typu čoček, doporučujeme nejprve vše zkonzultovat s očním specialistou. Pro snažší manipulaci jsou kontaktní čočky Air Optix for Astigmatism zabarveny do modra, toto zbarvení ale nijak neovlivňuje kvalitu vidění.


Žádné komentáře:

Okomentovat